De uitvaart

U kunt met elke vorm van verzekering bij mij terecht.

Voor wat voor kosten komt u te staan?

  • Ik neem de uitvaart aan voor een vast bedrag van € 1.900,-  Wilt u dat ik alleen ter ondersteuning langs kom en de opbaring begeleid, dan zullen we een aantal uren overeenkomen a € 75,00/uur en een duidelijke taakomschrijving maken voor hetgeen ik verantwoordelijk ben.

Bij drukte of vakantie zal Afscheidshuis Authena voor mij waarnemen.

De volgende werkzaamheden zijn hierin ondergebracht:

  • Begeleiden, vormgeven en uitvoeren van de uitvaart
  • Verzorgen van formaliteiten en afspraken zoals: bij aangifte overlijden, crematie of begrafenis en met derden (o.a. leveranties), kerkelijke voorganger of funerair spreker
  • Overledenezorg en opbaring (en dagelijkse controle)
  • Nabestaandenzorg (zowel in praktische zin als een stuk rouwverwerking. Dit wordt verzorgd door Wilma Vos van Silencio, zorg in rouw)

De persoonlijke aanpak waarvoor ik sta, betekent dat ik u vanaf het begin tot het einde zelf zal bijstaan, waar nodig geassisteerd door Wilma Vos (assistentie/rouwverwerking) 

Wilma Vos

foto Wilma website

Naast mijn kosten moet u rekening houden met:

 

Ik werk anti-provisie, wat betekent dat alle diensten en producten geleverd door derden zonder extra kosten worden doorberekend. Wanneer u tijdens de condoleance en/of uitvaart bewaking van uw huis wilt dan is dit mogelijk voor € 80,- voor de duur van 4 uur. Voor elk half uur langer berekenen we € 10,- U kunt uw uitvaartkosten globaal berekenen op de website: www.uitvaart.org