Reacties

Vul onderstaand formulier in om een bericht te plaatsen.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
47 berichten.
Ina van Pelt schreef op 18 maart 2018:
Namens mijn moeder, broer, zus en onze partners wil ik Monique heel hartelijk bedanken voor de fijne manier waarop zij ons heeft begeleid in de periode na het overlijden van onze broer Hans. Monique heeft alle ruimte gegeven aan de wensen die wij hadden, en ze kon ons goed adviseren. Bij Monique hebben wij een grote betrokkenheid ervaren, en ook een goed inlevingsvermogen.
Mede dankzij Monique hebben wij als familie op een waardige en passende manier afscheid kunnen nemen van onze Hans.
Marijke Broekhuizen schreef op 14 maart 2018:
Marijke van Tilburg schreef op 12 maart 2018:
Zeer liefdevol, rustig en betrokken! Neemt alle zorg uit handen.. In goed overleg alles geregeld, gaf alle ruimte aan onze eigen ideeën en wensen. Professioneel, kon al onze vragen beantwoorden. Het is voor ons zeker een persoonlijke uitvaart geworden, waar we ondanks ons verdriet met een goed gevoel op terug kijken...
Marijke van Tilburg schreef op 12 maart 2018:
Zeer liefdevol, rustig en betrokken! Neemt alle zorg uit handen.. In goed overleg alles geregeld, gaf alle ruimte aan onze eigen ideeën en wensen. Professioneel, kon al onze vragen beantwoorden. Het is voor ons zeker een persoonlijke uitvaart geworden, waar we ondanks ons verdriet met een goed gevoel op terug kijken...
Miranda Bras schreef op 12 maart 2018:
Heel persoonlijk, begeleiding heel goed. Wat wij heel fijn vonden is dat Monique ons de ruimte gaf om er een persoonlijke dienst van te maken, ze adviseerde waar nodig. Nazorg begeleiding super fijn. Belangrijk punt een transparante uitvaartondernemer.
Ilse en Lisette schreef op 10 maart 2018:
Bij het overlijden van onze moeder maakten wij kennis met Moniek. Zij heeft ons op een zeer persoonlijke en warme manier begeleid in deze periode, met veel respect, heel professioneel en ervaren. Ze dacht met ons mee, bracht rust en duidelijkheid. Kleine stappen, praktisch, nauwkeurig, goede ideeën en met alle aandacht voor het persoonlijke verdriet en nazorg. Voor al onze vragen is Moniek goed bereikbaar geweest en welwillend ons te ondersteunen. We kijken met een zeer goed gevoel terug op deze periode van afscheid.
Toen onze vader een jaar later plotseling kwam te overlijden, wisten wij dan ook meteen wie we moesten bellen. Vol vertrouwen hebben we ons laten begeleiden. Haar goede zorgen hebben opnieuw bijgedragen aan een heel warm en persoonlijk afscheid, waar wij opnieuw met prettige gevoelens aan terug denken.
Moniek, ontzettend bedankt voor je steun in beide periodes! We vonden het erg fijn dat er iemand naast ons stond, die ons bij alle stappen heeft betrokken, naar onze wens heeft ingekleurd en tegelijkertijd alle ‘regelzaken’ uit handen heeft genomen.
Familie van Neerbos schreef op 7 januari 2018:
Goed bereikbaar, zeer betrokken en niets is te veel gevraagd. Alles tot in de puntjes geregeld!
José Verschoor schreef op 28 december 2017:
Monique was onze steun en toeverlaat in die moeilijke week. Zij zorgde voor rust en structuur.
Adrienne Veer schreef op 28 november 2017:
Monique heeft ons zeer goed begeleid in deze moeilijke tijd. Ze had een luisterend oor voor alle familieleden. Alles was tot de laatste detail goed geregeld.
Wijnand van Daalen schreef op 15 augustus 2017:
Zeer betrokken,goede adviezen,staat constant voor je klaar. Wij waren zeer tevreden met haar!
Corina Niesthoven schreef op 1 augustus 2017:
Monique is eerlijk,open en transparant en heeft de uitvaart keurig netjes en eigenlijk boven verwachting geregeld. Een geweldige vrouw met hart en ziel voor haar vak!
Barto Boiten schreef op 1 augustus 2017:
Monique heeft ons als familie op een juiste en positieve wijze ondersteunt in de dagen na het overlijden, alle complimenten voor Monique. De uitvaart is keurig verzorgt zoals wij het gewenst hadden
Cees van Oord schreef op 22 juli 2017:
Wij hebben de verzorging en persoonlijke benadering door Monique als zeer plezierig ervaren. De uitvaart en dienst hebben aan alle verwachtingen voldaan.
Jelda Rodermond schreef op 18 juli 2017:
Monique weet in zeer korte tijd je vertrouwen te winnen en is prettig in de omgang. Zelfs met het zeer gemêleerde gezelschap wat wij als familie zijn weet Monique een ieder op zijn gemak te stellen. Het maakt dat je in de droevige tijd van afscheid in vol vertrouwen op iemand hebt kunnen bouwen waardoor je zelf een zorg minder hebt. Ik heb ervaren hoe persoonlijk een uitvaartverzorgster kan zijn en dat voelde heel prettig.
Aartje Baggerman schreef op 15 juli 2017:
Monique was er wanneer je ze nodig had. Reageert snel op je vraag. Is rustig en neemt de tijd voor je. Denkt met je mee. Als je wensen hebt dan zoekt ze dit voor je uit.
Nel Riool schreef op 28 juni 2017:
wij hebben het contact met moniek als erg goed ervaren . ze neemt er echt de tijd voor en probeert alles zo persoonlijk mogelijk te regelen. ze doet het erg netjes. ik raad ze iedereen aan. wij vonden het contact tijdens en erna erg fijn
Marjan van Pelt schreef op 28 juni 2017:
Moniek heeft ons heel goed begeleid. Haar benadering is zeer betrokken en professioneel. Ze probeerde goed mee te denken en heeft alles prima afgehandeld
Monique schreef op 16 juni 2017:
Marjan van Pelt schreef op 16 juni 2017:
Moniek heeft ons heel goed begeleid. Haar benadering is zeer betrokken en professioneel. Ze probeerde goed mee te denken en heeft alles prima afgehandeld
Jocé van Meel schreef op 16 juni 2017:
Jocé van Meel schreef op 25 april 2017:
Persoonlijk, zeer betrokken en daarbij iedereen in/zijn waarde laten. Hierdoor hebben wij een zeer persoonlijk afscheid voor mijn vader kunnen organiseren. Waardering alom!
Annelies Viveen schreef op 16 juni 2017:
Ik heb Moniek als een warm bad ervaren
Annemarie Brienen schreef op 7 april 2017:
Lieve Monique,
Ik val in herhaling, maar wederom bedankt. Bedankt voor je betrokkenheid, professionele ondersteuning en begeleiding. Jij bent uniek, zoveel liefde voor je werk.
Je bent een echte mensen mens, geen zakelijke strakke gezicht, maar gewoon iemand die echt betrokken met je is.