Reacties

Vul onderstaand formulier in om een bericht te plaatsen.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
50 berichten.
Jocé van Meel schreef op 16 juni 2017:
Jocé van Meel schreef op 25 april 2017:
Persoonlijk, zeer betrokken en daarbij iedereen in/zijn waarde laten. Hierdoor hebben wij een zeer persoonlijk afscheid voor mijn vader kunnen organiseren. Waardering alom!
Annelies Viveen schreef op 16 juni 2017:
Ik heb Moniek als een warm bad ervaren
Annemarie Brienen schreef op 7 april 2017:
Lieve Monique,
Ik val in herhaling, maar wederom bedankt. Bedankt voor je betrokkenheid, professionele ondersteuning en begeleiding. Jij bent uniek, zoveel liefde voor je werk.
Je bent een echte mensen mens, geen zakelijke strakke gezicht, maar gewoon iemand die echt betrokken met je is.
Jeannette Bout schreef op 23 maart 2017:
In deze zeer droevige periode was Moniek er gewoon voor me en heeft ze alles perfect geregeld.
John van Burgel schreef op 23 maart 2017:
heel persoonlijke warme begeleiding
Mia Wijnands schreef op 23 maart 2017:
Het gevoel gaf mij veel rust en vertrouwen
dat was een hele steun om het verdriet te verwerken
Alles werd me uit handen genomen,
Hartelijk dank er voor
Simon van Kranenburg schreef op 18 maart 2017:
Moniek heeft de crematie zeer zorgvuldig en respectvol begeleid.
Ik kan haar zeer aanbevelen bij het maken van uw keuze voor het verzorgen van een uitvaart.
Herman van Noorloos schreef op 16 maart 2017:
Vanaf het moment van overlijden van onze (schoon-)moeder en oma heeft Monique ons op een persoonlijke, warme en liefdevolle wijze begeleid. De uitvaart is door haar met heel veel zorg en aandacht georganiseerd. Zij combineert op een hele bijzondere manier professionaliteit en kwaliteit met persoonlijke aandacht en zorg.
Ans Timmer schreef op 10 maart 2017:
Veel meedenken, veel steun en luisterend oor. Alles met geduld geregeld.
Ellen Heere schreef op 7 maart 2017:
Wij zijn meer dan tevreden met de begeleiding van de uitvaart.
Open en eerlijke begeleiding gehad.
Bedankt voor alles.
Kees van Maastricht schreef op 2 maart 2017:
Zeer warme, persoonlijke benadering.
Praktische planning, niet alles in 1x hoeven te beslissen, maar stap voor stap.
Komt met diverse tips en adviezen, zonder te pushen.
Volledige ruimte voor persoonlijke wensen.
Neemt alles uit handen en houd het overzicht.
Bij vragen direct (re) actie.
Berekent de prijzen van externe partijen 1 op 1 door, bewijst dit ook door originele facturen aan te reiken.
Voor ons een zeer prettige samenwerking in een toch moeilijke periode
Ella Hoeke schreef op 3 februari 2017:
Monique heeft gezorgd dat we onszelf konden zijn in het verdriet, en door haar is het afscheid mooi geworden, iets om op terug te kijken. Zij is heel professioneel en empatisch, een perfecte combinatie in deze moeilijke tijd. Ik zou haar iedereen aanbevelen omdat de uitvaart dan heel persoonlijk kan worden, ze is ook flexibel om af te wijken als dat nodig is. Op de dag van de uitvaart was het fijn om te weten dat we ons nergens zorgen over hoefden te maken, omdat zij alles onder controle had.
Adriaan vd Boom schreef op 4 november 2016:
Moniek heeft ons als familie op een warme, liefdevolle en persoonlijke manier begeleid
en ontzorgd na het overlijden van onze pa. Alle te regelen zaken gingen in goed overleg
met ons als familie en werden correct uitgevoerd. De voorbereidingen voor de uitvaart en de uitvaart zelf zijn helemaal naar wens verlopen. Dankjewel Moniek.
Annemieke schreef op 30 oktober 2016:
Monique,

Alle lieve woorden en complimenten die hier eerder zijn geschreven weerspiegelt mijn gevoel over de uitvaartverzorging van mijn ouders door jou verzorgd. Dank je wel.
Henk van Delzen schreef op 29 september 2016:
Ik kwam jouw tegen bij de begravenis van mijn oom Drikus van den Boom. Je verzorgde een prima uitvaart. Tevens bleek dat je getrouwd bent met mijn neef en zag ik dankzij jouw mijn tante Bets en nicht Gerda na lange tijd weer. Wellicht gaan wij daar binnenkort op bezoek. Zo zie dat zelfs op zoiets droevigs als een uitvaart mooie dingen kunnen gebeuren
Kees Houtepen schreef op 29 september 2016:
Na het overlijden kwamen we per toeval, toeval bestaat niet, bij Moniek uit. Een fijnere uitvaartverzorgerster bestaat er niet op deze wereld. Niet dat ik ze allemaal ken (feitelijk nog 2 andere) maar ik kan niets bedenken wat een ander nog beter/fijner Zoë kunnen doen. Op dit moment begeleidt Monieksuitvaartverzorging ons bij het afscheid van mijn moeder en wordt Moniek bij niet beschikbaarheid vervangen door Wilma. Ik heb ze nog nooit gezien maar in de telefonische contacten ook een super fijn mens. Dus misschien zijn er geen betere als Moniek maar bestaan er ook van dezelfde kwaliteit. Ik heb twee zorgpuntjes. De eerste is dat ik twijfel of ze wel genoeg in rekening brengt> de boekhouder van mij dacht dat ik mijn vader in een jute zak had laten afzinken toen hij de rekening zag. Het tegendeel was waar de mooiste middelen, locatie en lekkernijen zijn ingezet. Het tweede punt is dat als iedereen zou weten hoe fijn de dienstverlening is het kleinschalige onder druk zou kunnen komen te staan.
Marquérite, Hester en Mirjam schreef op 30 juli 2016:
Bij deze willen wij jou nogmaals hartelijk danken voor de begeleiding die jij ons hebt gegeven bij de uitvaart van Bert. Vanaf het eerste gesprek samen met hem tot het afscheid hebben wij een heel fijn gevole gehad. De rust die en het vertrouwen dat jij uitstraalde, de goede tips o.a. over het Afscheidshuis in Sleeuwijk en het Huis van Brabant waren voor ons zeer waardevol. Zoals we in de bedankkaart schrijven, kijken wij trots terug op een mooi en waardig afscheid. Dank dat jij onderdeel daarvan was.
J. Brienen schreef op 8 april 2016:
Afgelopen 27 februari overleed onze vader op 62-jarige leeftijd na jaren te hebben gevochten tegen een nare ziekte en na een, op het laatst, kort maar heftig ziektebed. Voor hem stond al lang vast dat Moniek zijn uitvaart zou gaan verzorgen. Zelfs op het laatst vroeg hij hier nog naar en knikte goedkeurend toen wij vertelden dat wij haar zouden regelen. Toen het moment daar was kwam Moniek diezelfde avond bij ons thuis. Het eerste contact voelde gelijk goed. Het gesprek verliep, voor zo ver mogelijk, erg ontspannen en ze nam alle tijd voor ons. Wegens omstandigheden hadden we niet heel veel tijd om de uitvaart te regelen. Ook omdat het overlijden vrij onverwachts kwam moest er veel geregeld worden in een korte tijd. Toch voelde dit voor ons nooit alsof we onder druk stonden. Moniek gaf ons alle tijd die we nodig hadden en had zelf ideeën waar wij als familie nog niet aan gedacht hadden. Wij wilden graag dat de kleinkinderen opa's kist gingen beschilderen en dit idee werd met open armen ontvangen.
Onze vader lag thuis opgebaard en het respect dat Moniek voor hem had heeft grote indruk gemaakt op ons als gezin. Ook tijdens de afscheidsdienst was alles tot in de puntjes geregeld, het afscheid was, mede door haar inbreng, precies zoals we gehoopt hadden. Van meerdere mensen kregen we na afloop te horen dat 'die mevrouw' het super netjes gedaan had.
Na een paar weken is Moniek op een avond nog even bij ons langs geweest, dit hebben wij zeer gewaardeerd. Mochten wij ooit nog in de situatie terecht komen dat er een uitvaart verzorgd moet worden zullen we haar zeker aanbevelen.
Marianne & René Hendrickx schreef op 5 oktober 2015:
Afgelopen zaterdag 3 oktober viel er een kaartje in de brievenbus...het begon zo:
Lieve René en Marianne, Morgen is het alweer een jaar geleden dat jullie (schoon)moeder is overleden. Ik ben jullie niet vergeten.
Dan word je opeens toch heel warm van binnen! Wat ontzettend lief en attent van Moniek!
Dank je voor je lieve woorden en je aandacht! Liefs van ons Marianne & René
Robin schreef op 27 mei 2015:
Ik zou mijn ervaring met Monique als volgt willen omschrijven:
Vanaf de eerste kennismaking voelt het vertrouwd, op alle momenten is ze deskundig en ze vindt in elk gesprek precies de juiste toon. En dat in combinatie met een overdosis aan warmte, charme en zelfs een beetje flair. Niet te veel, niet te weinig.
De invulling van de uitvaart kreeg door haar ideeën en initiatief een heel persoonlijke wending. Hardop meedenken, alternatieven voorleggen en bespreken en op het juiste moment het kleine duwtje dat nog nodig was om mij over mijn eigen drempel heen te helpen. Perfect. En het effect hiervan was tijdens de uitvaart overdonderend! Het zal me altijd bijblijven.
Ieders wensen en benaderingswijze zijn natuurlijk verschillend, maar voor mij was het precies goed. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.