Reacties

Vul onderstaand formulier in om een bericht te plaatsen.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
50 berichten.
Cindy Viveen schreef op 24 april 2015:
Op 15 januari 2015 is mijn vader overleden. Hij was net 64 jaar geworden.

Moniek werd mij door mijn schoonzus aanbevolen. Ik had geen ervaring meer zulke toestanden.
Moniek kwam onze huis binnen als iemand die gewoon op bezoek kwam voor een bakkie.
Ik had geen behoeften aan "kraai" uitvaart mensen in mijn huis.
Na een uur te hebben gepraat over koeien, kalven, het leven en nog van alles ging ze haar spullen uit de auto halen. Het voelde heel fijn dat ze niet gelijk binnen kwam met haar map, het is dan zo confronterend!
Ze heeft alles zorgvuldig geregeld. Ik kan me niets beter bedenken.
Het "uitvaart" huis in Sleeuwijk was ook perfect.
Moniek is een warme, liefdevolle, zachte mens.
Moniek ik wil jou bedanken voor alles.
Ik ben ook zeker dat mijn vader zijn uitvaart ook heel fijn vond.
Gr,
Cindy
Cees Hameete schreef op 23 april 2015:
Op 8 april overleed mijn schoonmoeder nogal plotseling. Wat is het dan fijn dat er zich iemand direct beschikbaar stelt en je gaat ondersteunen in de breedste zin van het woord. En dat blijft doen totdat alles geregeld is. Maar dat vooral doet in een stijl en een wijze die bij de familie past. Het is zeker een kernkwaliteit van Monique om heel snel aan te voelen met wat voor mensen ze te maken heeft en te weten wat dan belangrijk is. Het resultaat was een uitvaart die geheel bij de familie paste en in de stijl van mijn schoonmoeder was. En ook het creatieve resultaat was van samen denken,waardoor we op een voor ons allen en ook voor Monique ongewone uitvaart kwamen, waar iedereen achteraf heel blij en getroost door was.
Mira Straathof schreef op 20 februari 2015:
Monique heeft ons op een zeer prettige, persoonlijke en betrokken manier geholpen bij alle facetten vanaf overlijden tot en met uitvaart van mijn moeder. Mede daardoor heeft alles in een hele warme, informele en familiare sfeer plaatsgevonden. Monique, bedankt! En we zijn blij dat we niet gebruik hebben gemaakt van de naturaverzekering van Yarden. Die hadden we zes jaar geleden bij mijn vader gebruikt en dat was goed, maar echt minder persoonlijk en dit was voor ons echt prettiger.
Marianne schreef op 19 januari 2015:
Op 8 december 2014 is mijn partner overleden. Moniek heeft de uitvaart voor ons geregeld. Heel persoonlijk, warm en zorgzaam.
Greet van de Meeberg schreef op 19 januari 2015:
In oktober is mijn schoonvader op 101 jarige leeftijd overleden. Moniek heeft de uitvaart verzorgd.
In januari overleed mijn moeder. Deze uitvaart is door Yarden verzorgd, omdat het bedrag waarvoor zij verzekerd was met 67% verhoogd werd, als de uitvaart door hen verzorgd werd. Wij dachten hiermee goed uit te komen. Uiteindelijk was de uitvaart zoveel duurder dan bij Moniek, dat wij er financieel niets mee opgeschoten zijn. De uitvaart bij Yarden was "netjes". De uitvaart door Moniek geleid was heel persoonlijk.
Er werd die week voor ons gezorgd en alle problemen werden uit handen genomen. Moniek leeft mee, denkt mee en zorgt voor je en dat is wat je als nabestaanden wilt.
Frank Ouwerkerk schreef op 17 oktober 2013:
Op 7 maart 2013 is onze moeder/vrouw overleden. Zij verbleef al enige tijd in Altenahove. Langzaam werd de gezondheid minder. Het overlijden kwam toch nog onverwacht. Drukke tijden breken aan. Heel veel zaken moeten er geregeld worden. Het is dan fijn om te weten dat er iemand is die dit alles kan en ook kan overzien. De nabestaanden hebben al genoeg aan het verwerken van het verlies. Vanaf het overlijden tot na de afscheidsdienst en ook daarna nog met de afwikkeling van de verzekeringspolissen heeft Monique ons heel goed bijgestaan.
Monique bedankt voor alles.
namens Frank en de rest van de familie
Nel Pellikaan schreef op 3 oktober 2013:
11 sept is tante Ditje overleden. Een verdrietige tijd,een tijd waarin veel geregeld moet worden. Moniek van Delzen heeft mij als geen ander heel goed bij gestaan. Heel veel zaken geregeld, en op een goede plezierige manier een luisterend oor gehad. Bedankt Moniek!
Familie Neven schreef op 12 september 2013:
Nadat wij Monique belden, na het overlijden van onze moeder (91), reageerde ze adequaat en nam direct de regie van/voor ons over. Ze heeft alles tot in de puntjes voorbereid en verzorgd, zeker gezien het feit dat de kerkdienst en de begrafenis niet in dezelfde gemeente zouden plaats vinden. Ze heeft de uitvaart vol piëteit begeleid, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn.
Wij als familie bedanken Monique van Monieks Uitvaartverzorging voor haar deskundige en betrokken begeleiding.
Familie Neven Nieuwendijk
Inge Heetvelt schreef op 12 mei 2013:
Op 24 maart 2013 is onze moeder op 88-jarige leeftijd overleden. Zij woonde in De Herbergier in Dussen waar zij de laatste 1 ½ jaar van haar leven heeft gewoond en een fijne tijd heeft gehad.
Monique van Delzen van Monieks Uitvaartverzorging heeft onze familie vanaf het eerste begin bijgestaan in het regelen van de uitvaart. Juist als je als familie eigenlijk vooral bezig wilt zijn met de verwerking van het verdriet over het overlijden van je moeder, is het ontzettend fijn als er iemand is die de praktische zaken (en dat zijn er heel veel) van je overneemt en waar je op kan vertrouwen dat het allemaal goed zal gaan. En misschien nog belangrijker: dat je een goed en persoonlijk contact hebt met de uitvaartverzorger.
Die persoonlijke ondersteuning en professionaliteit hebben we bij Monique gevonden. Als we haar in een paar woorden zouden moeten omschrijven: open, betrokken, daadkrachtig, met een luisterend oor, punctueel en betrouwbaar, iemand die zich van het begin tot het einde volledig inzet om de voorbereidingen en de begrafenis goed te laten verlopen.
Monique, namens de rest familie, dank je wel voor je fijne hulp! Inge Heetvelt
Anne Groeneveld schreef op 29 november 2012:
Beste Moniek,
Wat een mooi iniatitief om ook in het Land van Heusden en Altena de lichtjes te ontsteken voor alle overleden kinderen. Veel Zegen toegewenst.
Anne Groeneveld